GRATIS Kennismakingssessie Rebalancing Massage | MYdept.
15514
page-template-default,page,page-id-15514,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Kennismakingssessie Rebalancing massage

Door je drukke en veeleisende leven vergeet je te letten op signalen vanuit je lichaam. Je hoofd draait overuren en je kampt met kwaaltjes die maar niet over gaan. Wil je meer rust ervaren in je hoofd zodat je meer kunt genieten? Maar heb je geen idee waar je moet beginnen?

 

Tijdens mijn burn-out in 2013 ben ik met Rebalancing in aanraking gekomen.
Wat het mij heeft gebracht is rust, openheid, vertrouwen in mijn eigen kracht, dat ik helemaal mezelf mag zijn en mijn eigen keuzes mag maken.

 

Ik ben nu in het laatste jaar van mijn opleiding tot Rebalancer en graag wil ik mijn kennis en ervaringen in de lichaamsgerichte begeleiding van Rebalancing met jou delen.

 

Daarom nodig ik je uit voor een Kennismakingssessie Rebalancing massage.

Gun jezelf rust en vrijheid

 

Je lichaam weer als kompas

Rebalancing massage helpt je weer fysiek te voelen en te luisteren naar wat je lichaam je nu echt vertelt. Het geeft je inzicht in belemmerende patronen en het maakt je bewust van wat jou rust en ontspanning geeft. Dit helpt je om keuzes te maken die jouw de rust en energie geven om te leven vanuit ontspanning. Het brengt je dichter bij de leukste versie van jezelf!

 

Balans tussen inspanning en ontspanning

In contact zijn met jezelf maakt dat je voelt wie jij bent en wat jij belangrijk vindt. Om de balans te vinden tussen inspanning en ontspanning in je dagelijks leven. Deze ontspanning geeft jouw de rust die je nodig hebt om te ontdekken waar jij blij en gelukkig van wordt.

 

Ben je klaar om je masker af te zetten en te onderzoeken wie je werkelijk bent en wat jouw eigen kwaliteiten zijn? Dan is Rebalancing massage echt iets voor jou.

Praktische zaken

Een sessie duurt 1,5 uur en bestaat uit een kort gesprek en een sessie op de massagetafel.
Locatie: Amsterdam of Broek op Langedijk (adres volgt bij aanmelding)

Meld je direct aan!

De normale vergoeding voor deze sessie is 70 euro. Maar deze kennismakingssessie Rebalancing massage bied ik je gratis aan. Omdat ik je hetzelfde gun als wat ik heb ervaren door met meer aandacht naar mijn lichaam te luisteren.

DIRECT AANMELDEN
Download gratis e-book
ERVARINGEN

“Anne Marieke zorgde ervoor dat ik eerst helemaal ‘geland’ was voordat we begonnen. En de massage was zo ontspannen dat er 1,5 uur voorbij was voordat ik het doorhad. Daarna voelde ik me blij van binnen; heel fijn en onverwacht.” – Marjolijn

“Eerlijkheid gebiedt mij te zeggen dat ik het prototype mens ben die niet meer (kan) ontspannen. Drukke leuke baan (Ft), lieve man, 2 heerlijke peuters en gevuld sociaal leven dus hop de dagen vliegen om. Tijd voor jezelf heb ik eigenlijk nooit nodig gehad, dacht ik! Door overspannenheid (duh) ben ik teruggefloten door mijn lichaam.

 

Lichaamsbehandelingen vond ik niks, zonde van de tijd en heb ook weinig ervaring. (Thaise behandeling in Thailand daargelaten, au) Rebalancing bij Anne Marieke heeft mij zo’n mooie en bijzondere ervaring meegegeven. Ik voelde mij voor het eerst in mijn lichaam en geest helemaal ontspannen. Ik was verlamd en vrij. Een gevoel dat ik niet kende en van genoot.” – anoniem

RECENTE BLOGS
  • Waar heb jij nu behoefte aan?

    Waar heb jij nu behoefte aan?   “Waar heb jij nu behoefte aan?” Dit was de eerste vraag die mijn coach mij vroeg, toen ik met burn-out signalen b...

  • Stressloos down under

    Stressloos down under   Het voelt gek.. Mijn vriend en ik gaan 3 maanden reizen door Australië / Nieuw Zeeland en er is bij ons geen spoortje str...

Zijn wij al vrienden?