Wil je rust in je hoofd? Download direct mijn e-book | MYdept.
15259
page-template-default,page,page-id-15259,bridge-core-3.0.9,qi-blocks-1.2.6,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17694

Minder stress, meer genieten

Ben jij in de bloei van je leven maar heb je het idee dat iets je tegenhoudt om voluit te leven? Wil je rust in je hoofd en meer energie voelen in je lijf om te leven en te genieten vanuit ontspanning? Maar weet je niet waar je moet beginnen?

 • Je houdt 10.000 ballen tegelijk in de lucht.
 • Je rent, holt en vliegt om alles perfect te laten verlopen.
 • Je bent vooral bezig met problemen en gevoelens van anderen.
 • Je voelt je verantwoordelijk voor alles wat er om je heen gebeurt.
 • Je hebt het gevoel dat je vastloopt en niets meer voelt.
 • Je voelt je gespannen, opgejaagd en je piekert veel.
 • Je neemt geen tijd voor jezelf.

 

En ben je er KLAAR mee?

Over mij

 

Ik weet als geen ander hoe het is om vanuit mijn hoofd te leven, mijzelf weg te cijferen, mijn grenzen niet aan te geven en mijn gevoelens ver weg te stoppen. Bang voor conflict situaties en omdat ik gewoonweg niet wist wat ik wilde.

 

Na 8 jaar mede-eigenaar te zijn geweest als Marketing Communicatie manager van ons familiebedrijf in de techniek, realiseerde ik me dat dit niet was wat ik met mijn leven wilde. Ik maakte besluiten die vanuit mijn denken voortkwamen, maar die tegen mijn gevoel ingingen. Met als gevolg dat ik daarin volledig vastliep en met een flinke burn-out thuis kwam te zitten.

 

Mijn burn-out heeft mij geleerd om mijn ratio en gevoel weer bij elkaar te brengen. Ik doe dingen nu op basis van mijn gevoel en maak keuzes waar ik blij van word. Wat dat mij vooral oplevert is RUST. Rust in mijn hoofd enontspanning in mijn lijf om voluit te genieten en makkelijker te leven.

 

En dat gun ik jou ook!

Ik help je met het zetten van jouw volgende stap!

 

Ik bied je het gratis e-book ‘Rust in je hoofd in 7 stappen’. In dit e-book krijg je de ultieme en meest krachtige én eenvoudige strategie aangeboden die je helpt om rust in je hoofd te krijgen. Deze rust is de eerste stap om erachter te kunnen komen wat jij wilt. Als jij deze zeven stappen zet heb je gegarandeerd meer rust in je hoofd!

Met dit e-book ontdek je:

 

 • Waarom het zo belangrijk is om rust in je hoofd te krijgen.
 • Wat jouw manier is om rust en ontspanning te krijgen.
 • De zeven stappen die je moet zetten om rust in je hoofd te krijgen.
 • Hoe jij met gemak rust in je hoofd krijgt.
 • Praktische tips en eenvoudige oefeningen om meer te kunnen genieten

Zet nu jouw eerste stap

 

Als je hoofd overuren draait en je lichaam stijf staat van de spanning en je hebt geen idee waar je moet beginnen om meer rust en ontspanning voor jezelf te creëren. Als je het gevoel hebt stil te staan en het even niet meer weet. Daarbij hard en veel werkt, overal verantwoordelijk voor voelt en behoefte hebt aan meer tijd voor jezelf en meer rust in je hoofd.

 

Download DIRECT mijn e-book ‘Rust in je hoofd in 7 stappen’ door hiernaast je naam en e-mail adres in te vullen. Je ontvangt het boek dan direct in je mail.

Download gratis e-book
OVER MIJ

Anne Marieke Baaijens
Balans Expert – Coach – Rebalancer

RECENTE BLOGS

Zijn wij al vrienden?