Inzichtsessie | MYdept.
17176
page-template-default,page,page-id-17176,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Inzichtsessie Coaching & Rebalancing

Door je drukke en veeleisende leven vergeet je te letten op signalen vanuit je lichaam. Je hoofd draait overuren en je kampt met kwaaltjes die maar niet over gaan. Onbewust vragen we veel van ons lichaam.

 

Aandacht voor je hoofd én lichaam

Bij Coaching heb je waarschijnlijk wel een beeld. We proberen onszelf vooral via ons hoofd te veranderen en verbeteren. Rebalancing voegt jouw eigen lichaam toe als krachtig middel om via aanraking uit je hoofd te komen, je eigen lichaam te voelen en echt te leren kennen.

 

Wat mij lukte, lukt jou ook

De basis van mijn werkwijze is mijn passie om anderen de groei te laten ervaren die ik heb ervaren tijdens en na mijn burn-out. Door heel kritisch te kijken naar mijn eigen gedrag in de aanloop naar mijn burn-out, heb ik inzichtelijk kunnen krijgen welke patronen me in de weg zaten en mijn batterij leeg zogen. Door hier actief mee aan de slag te gaan (met professionele hulp uiteraard), heb ik deze patronen kunnen veranderen. En daar pluk ik nog iedere dag de vruchten van.

 

Weer baas van jouw eigen leven 

Het heeft ervoor gezorgd dat ik weer aan het roer sta. Ik word niet geleefd door wat me overkomt, maar ik bepaal hoe ik met zaken omga en ik maak bewuste keuzes waar ik mijn energie op richt. En dat gun ik jou ook!

Inzichtsessie Coaching & Rebalancing

 

Aandacht voor je lichaam is aandacht voor jezelf. Signalen van je lichaam leren kennen en accepteren wie je nu bent, geeft bewustwording, ontspanning, vertrouwen en leert vanuit je kracht te leven. Rebalancing is een krachtige vorm van lichaamswerk die je helpt om inzicht te krijgen in wat je doet en weer in contact te komen met je lichaam en je gevoel.

 

Kom het ervaren!

Het beste om gevoel te krijgen bij Rebalancing is het gewoon te proberen en ervaren. Dit kan via een inzichtsessie van ongeveer anderhalf uur. In deze kennismaking bespreken we jouw situatie en “thema”, vertel ik jou meer over wat Coaching en Rebalancing en laat ik je kennismaken met lichaamswerk op de massagetafel. Je gaat naar huis met rust in je hoofd en concrete tools & tips die je zullen helpen in je dagelijkse leven meer te ontspannen.

 

Praktisch

Locatie: Amsterdam of Broek op Langedijk
Investering: €47,- (normaal €110,-)

 

 

Bang voor zweverigheid?

Geen zorgen! Ik draag geen geitenwollen sokken 😉 en ben zelf ook een ambitieuze praktische onderneemster. Trust me: het helpt je concreet.

Meld je aan voor een Inzichtsessie

De normale vergoeding voor deze sessie is 110 euro. Maar deze inzichtsessie Coaching & Rebalancing bied ik je aan voor maar €47,-. Omdat ik je hetzelfde gun als wat ik heb ervaren door met meer aandacht naar mijn lichaam te luisteren.

DIRECT AANMELDEN
Download gratis e-book
ERVARINGEN

“Anne Marieke zorgde ervoor dat ik eerst helemaal ‘geland’ was voordat we begonnen. En de massage was zo ontspannen dat er 1,5 uur voorbij was voordat ik het doorhad. Daarna voelde ik me blij van binnen; heel fijn en onverwacht.” – Marjolijn

“Eerlijkheid gebiedt mij te zeggen dat ik het prototype mens ben die niet meer (kan) ontspannen. Drukke leuke baan (Ft), lieve man, 2 heerlijke peuters en gevuld sociaal leven dus hop de dagen vliegen om. Tijd voor jezelf heb ik eigenlijk nooit nodig gehad, dacht ik! Door overspannenheid (duh) ben ik teruggefloten door mijn lichaam.

 

Lichaamsbehandelingen vond ik niks, zonde van de tijd en heb ook weinig ervaring. (Thaise behandeling in Thailand daargelaten, au) Rebalancing bij Anne Marieke heeft mij zo’n mooie en bijzondere ervaring meegegeven. Ik voelde mij voor het eerst in mijn lichaam en geest helemaal ontspannen. Ik was verlamd en vrij. Een gevoel dat ik niet kende en van genoot.” – anoniem

RECENTE BLOGS

Zijn wij al vrienden?