Rebalancing | MYdept.
17176
page-template-default,page,page-id-17176,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Rebalancing

Door je drukke en veeleisende leven vergeet je te letten op signalen vanuit je lichaam. Je hoofd draait overuren en je kampt met kwaaltjes die maar niet over gaan. Onbewust vraag je veel van je lichaam hierdoor raak je makkelijk de balans tussen je ratio en gevoel. Met als gevolg dat je last krijgt van stress en burn-out klachten.

 

Luisteren naar je lichaam

Rebalancing is een vorm van lichaamsgerichte coaching en massage die ervan uit gaat dat je lichaam, je gevoel en je verstand met elkaar verbonden zijn. Rebalancing helpt je om (weer) te leren luisteren naar je lichaam. Bij pijn of spanning in je lichaam kan het zijn dat daar emotionele of mentale druk aan ten grondslag ligt. Omgekeerd geeft emotionele of mentale belasting vaak klachten in het lichaam.

 

 

Waarom Rebalancing

Rebalancing is een krachtige vorm van lichaamswerk die je helpt om inzicht te krijgen in wat je doet en weer in contact te komen met je lichaam en je gevoel. Signalen van je lichaam leren kennen en accepteren wie je nu bent, geeft bewustwording, ontspanning, vertrouwen en leert vanuit je kracht te leven.

 

Persoonlijke ervaring 

De basis van mijn werkwijze is mijn passie om anderen de groei te laten ervaren die ik heb ervaren tijdens en na mijn burn-out. Door bewust te worden van eigen gedrag in de aanloop naar mijn burn-out, heb ik gezien welke patronen me in de weg zaten en mijn batterij leegzogen. Door hier actief mee aan de slag te gaan (met professionele hulp uiteraard), heb ik deze patronen kunnen veranderen. En daar pluk ik nog iedere dag de vruchten van.

 

Rust en overzicht

Het heeft ervoor gezorgd dat ik weer aan het roer sta. Ik word niet geleefd door wat me overkomt, maar ik bepaal hoe ik met zaken omga en ik maak bewuste keuzes waar ik mijn energie op richt. En dat gun ik jou ook!

 

Voor wie?

Heb je klachten van stress, overspannenheid, burn-out, verlies van vertrouwen in eigen functioneren ten gevolge van pijn en/of langdurige lichamelijke klachten? Ik help je om rust, inzicht & overzicht te krijgen en je ratio en gevoel weer in balans te brengen.

Kennismakingssessie Rebalancing

Graag wil ik je uitnodigen om te ervaren wat Rebalancing voor jou kan betekenen. Dit kan via een kennismakingssessie van ongeveer anderhalf uur. Je gaat naar huis met rust in je hoofd en concrete tools & tips die je zullen helpen in je dagelijkse leven meer te ontspannen.

 

 

Praktisch

Duur:      1,5 uur per sessie
Locatie:
  Amsterdam of Broek op Langedijk
Kosten:   De normale vergoeding voor deze sessie is 110 euro. Maar deze kennismaking Rebalancing bied ik je aan voor maar €47,-. Omdat ik je hetzelfde gun als wat ik heb ervaren door met meer aandacht naar mijn lichaam te luisteren.

 

Gun jezelf inzicht, rust en ontspanning en meld je direct aan!

BOEK KENNISMAKINGSSESSIE

Bang voor zweverigheid?

Geen zorgen! Ik draag geen geitenwollen sokken 😉 en ben zelf ook een ambitieuze praktische onderneemster. Trust me: het helpt je concreet.

Download gratis e-book
ERVARINGEN

“Anne Marieke zorgde ervoor dat ik eerst helemaal ‘geland’ was voordat we begonnen. En de massage was zo ontspannen dat er 1,5 uur voorbij was voordat ik het doorhad. Daarna voelde ik me blij van binnen; heel fijn en onverwacht.” – Marjolijn

“Eerlijkheid gebiedt mij te zeggen dat ik het prototype mens ben die niet meer (kan) ontspannen. Drukke leuke baan (Ft), lieve man, 2 heerlijke peuters en gevuld sociaal leven dus hop de dagen vliegen om. Tijd voor jezelf heb ik eigenlijk nooit nodig gehad, dacht ik! Door overspannenheid (duh) ben ik teruggefloten door mijn lichaam.

 

Lichaamsbehandelingen vond ik niks, zonde van de tijd en heb ook weinig ervaring. (Thaise behandeling in Thailand daargelaten, au) Rebalancing bij Anne Marieke heeft mij zo’n mooie en bijzondere ervaring meegegeven. Ik voelde mij voor het eerst in mijn lichaam en geest helemaal ontspannen. Ik was verlamd en vrij. Een gevoel dat ik niet kende en van genoot.” – anoniem

RECENTE BLOGS

Zijn wij al vrienden?