Kennismakingssessie | MYdept.
15514
page-template-default,page,page-id-15514,bridge-core-3.0.9,qi-blocks-1.2.4,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17694

Kennismakingssessie

Stress en burn-out klachten?
Door je drukke en veeleisende leven vergeet je te letten op signalen vanuit je lichaam. Je hoofd draait overuren en je kampt met kwaaltjes die maar niet over gaan. Wil je meer rust ervaren in je hoofd zodat je meer kunt genieten? Maar heb je geen idee waar je moet beginnen?

 

Tijdens mijn burn-out ben ik met Rebalancing, systemisch werken en Human Design in aanraking gekomen. Door de holistische benadering van mijn burn-out klachten werden mijn hoofd & lichaam weer een geheel en kon ik eindelijk weer ontspanning voelen in mijn lijf.

 

Wat mijn innerlijke reis mij heeft gebracht is rust, openheid, vertrouwen in mijn eigen kracht, dat ik helemaal mezelf mag zijn en mijn eigen keuzes mag maken. Dat heeft mij enorme vrijheid gegeven. En dat gun ik jou ook! Inmiddels ben ik zelf Holistisch & Intuïtief Coach en begeleid ik met veel plezier mensen zoals jij, lees hier hun waardevolle ervaringen.

 

Daarom nodig ik je uit voor een kennismakingssessie Holistisch & Intuïtieve Coaching.

Gun jezelf rust en vrijheid

 

Je lichaam weer als kompas

Ik help je weer fysiek te voelen en te luisteren naar wat je lichaam je nu echt vertelt. Het geeft je inzicht in belemmerende patronen en het maakt je bewust van wat jou rust en ontspanning geeft. Dit helpt je om keuzes te maken die jouw de rust en energie geven om te leven vanuit ontspanning. Het brengt je een lichter leven, vanuit ease, joy & purpose.

 

Balans tussen inspanning en ontspanning

In contact zijn met jezelf maakt dat je voelt wie jij bent en wat jij belangrijk vindt. Om de balans te vinden tussen inspanning en ontspanning in je dagelijks leven. Deze ontspanning geeft jouw de rust die je nodig hebt om te ontdekken waar jij blij en gelukkig van wordt.

 

Ben je klaar om je masker af te zetten en te onderzoeken wie je werkelijk bent en wat jouw eigen kwaliteiten zijn? Ik ontmoet je graag.

Praktische zaken

Een sessie duurt ca 1,5 uur
Locatie: Langeraar (adres volgt bij aanmelding)

Meld je direct aan!

De normale vergoeding voor deze sessie is 222 euro. Maar deze kennismakingssessie Holistisch & Intuïtieve Coaching bied ik je aan voor maar €111,-. Omdat ik je hetzelfde gun als wat ik heb ervaren door met meer aandacht naar mijn lichaam te luisteren.

Download gratis e-book
ERVARINGEN

“Anne Marieke zorgde ervoor dat ik eerst helemaal ‘geland’ was voordat we begonnen. En de massage was zo ontspannen dat er 1,5 uur voorbij was voordat ik het doorhad. Daarna voelde ik me blij van binnen; heel fijn en onverwacht.” – Marjolijn

“Eerlijkheid gebiedt mij te zeggen dat ik het prototype mens ben die niet meer (kan) ontspannen. Drukke leuke baan (Ft), lieve man, 2 heerlijke peuters en gevuld sociaal leven dus hop de dagen vliegen om. Tijd voor jezelf heb ik eigenlijk nooit nodig gehad, dacht ik! Door overspannenheid (duh) ben ik teruggefloten door mijn lichaam.

 

Lichaamsbehandelingen vond ik niks, zonde van de tijd en heb ook weinig ervaring. (Thaise behandeling in Thailand daargelaten, au) Rebalancing bij Anne Marieke heeft mij zo’n mooie en bijzondere ervaring meegegeven. Ik voelde mij voor het eerst in mijn lichaam en geest helemaal ontspannen. Ik was verlamd en vrij. Een gevoel dat ik niet kende en van genoot.” – anoniem

RECENTE BLOGS

Zijn wij al vrienden?