Kennismakingssessie Rebalancing Massage | MYdept.
15514
page-template-default,page,page-id-15514,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Kennismakingssessie Coaching & Rebalancing

Stress en burn-out klachten?
Door je drukke en veeleisende leven vergeet je te letten op signalen vanuit je lichaam. Je hoofd draait overuren en je kampt met kwaaltjes die maar niet over gaan. Wil je meer rust ervaren in je hoofd zodat je meer kunt genieten? Maar heb je geen idee waar je moet beginnen?

 

Tijdens mijn burn-out ben ik met Rebalancing in aanraking gekomen. Door de fysieke benadering van mijn burn-out klachten werden mijn hoofd & lichaam weer een geheel en kon ik eindelijk weer ontspanning voelen in mijn lijf.

 

Wat Rebalancing mij heeft gebracht is rust, openheid, vertrouwen in mijn eigen kracht, dat ik helemaal mezelf mag zijn en mijn eigen keuzes mag maken. Dat heeft mij enorme vrijheid gegeven. En dat gun ik jou ook! Inmiddels ben ik zelf burn-out Coach & Rebalancer en begeleid ik met veel plezier mensen zoals jij, lees hier hun waardevolle ervaringen.

 

Daarom nodig ik je uit voor een Kennismakingssessie Rebalancing.

Gun jezelf rust en vrijheid

 

Je lichaam weer als kompas

Rebalancing helpt je weer fysiek te voelen en te luisteren naar wat je lichaam je nu echt vertelt. Het geeft je inzicht in belemmerende patronen en het maakt je bewust van wat jou rust en ontspanning geeft. Dit helpt je om keuzes te maken die jouw de rust en energie geven om te leven vanuit ontspanning. Het brengt je dichter bij de leukste versie van jezelf!

 

Balans tussen inspanning en ontspanning

In contact zijn met jezelf maakt dat je voelt wie jij bent en wat jij belangrijk vindt. Om de balans te vinden tussen inspanning en ontspanning in je dagelijks leven. Deze ontspanning geeft jouw de rust die je nodig hebt om te ontdekken waar jij blij en gelukkig van wordt.

 

Ben je klaar om je masker af te zetten en te onderzoeken wie je werkelijk bent en wat jouw eigen kwaliteiten zijn? Dan is Rebalancing echt iets voor jou.

Praktische zaken

Een sessie duurt 1,5 uur en bestaat uit een kort gesprek en lichaamswerk.
Locatie: Amsterdam of Broek op Langedijk (adres volgt bij aanmelding)

Meld je direct aan!

De normale vergoeding voor deze sessie is 110 euro. Maar deze kennismakingssessie Rebalancing bied ik je aan voor maar €47,-. Omdat ik je hetzelfde gun als wat ik heb ervaren door met meer aandacht naar mijn lichaam te luisteren.

DIRECT AANMELDEN
Download gratis e-book
ERVARINGEN

“Anne Marieke zorgde ervoor dat ik eerst helemaal ‘geland’ was voordat we begonnen. En de massage was zo ontspannen dat er 1,5 uur voorbij was voordat ik het doorhad. Daarna voelde ik me blij van binnen; heel fijn en onverwacht.” – Marjolijn

“Eerlijkheid gebiedt mij te zeggen dat ik het prototype mens ben die niet meer (kan) ontspannen. Drukke leuke baan (Ft), lieve man, 2 heerlijke peuters en gevuld sociaal leven dus hop de dagen vliegen om. Tijd voor jezelf heb ik eigenlijk nooit nodig gehad, dacht ik! Door overspannenheid (duh) ben ik teruggefloten door mijn lichaam.

 

Lichaamsbehandelingen vond ik niks, zonde van de tijd en heb ook weinig ervaring. (Thaise behandeling in Thailand daargelaten, au) Rebalancing bij Anne Marieke heeft mij zo’n mooie en bijzondere ervaring meegegeven. Ik voelde mij voor het eerst in mijn lichaam en geest helemaal ontspannen. Ik was verlamd en vrij. Een gevoel dat ik niet kende en van genoot.” – anoniem

RECENTE BLOGS

Zijn wij al vrienden?