RECHARGE in 6 maanden | MYdept.
17340
page-template-default,page,page-id-17340,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

RECHARGE in 6 maanden

Heb je veel stress, slaap je slecht, kun je je niet concentreren en heb je fysieke klachten? Grote kans dat je door je drukke en veeleisende leven (werk, gezin) vergeet te letten op signalen die je lichaam geeft om pas op de plaats te maken. Je houdt alle ballen in de lucht en zorgt voor alles en iedereen om je heen, behalve voor jezelf.

 

Hoog tijd om deze signalen serieus te nemen en in actie te komen voordat je klachten zich opstapelen en je burn-out raakt, blijft of er nog eentje krijgt.

 

Wil jij je weer energiek, fit en ontspannen voelen?
Dan is dit RECHARGE traject perfect voor jou.

 


RECHARGE voor een energiek en ontspannen leven

In dit RECHARGE traject ga je serieus met jezelf aan de slag. Ik help je inzicht te krijgen in patronen die je belemmeren om rust en ontspanning te ervaren in je leven. Je leert je grenzen te herkennen en komt weer in contact met jezelf door te luisteren naar je lichaam en gevoel. Ik help je om rust & overzicht te krijgen zodat je meer ontspanning ervaart, meer zelfvertrouwen voelt en vanuit je kracht kan leven.

 

In deze 6 maanden ontdek je:
  • de signalen van je lichaam te herkennen
  • dat jij goed bent zoals je bent
  • energieslurpers in je leven te minimaliseren
  • jouw grenzen te herkennen en bewaken
  • vertrouwen op je eigen gevoel en intuïtie

 


Voor wie?

Dit traject is speciaal voor jou als ambitieuze vrouw die alle ballen hooghoudt en een verantwoordelijke baan combineert met een druk privéleven. Je wilt effectief herstellen van je stress en burn-out klachten, beter omgaan met stressvolle situaties en meer energie en aandacht voor zichzelf om te genieten.

 

 


Coaching & Rebalancing

In dit traject combineer ik mijn ervaring als Coach, Rebalancer en persoonlijke burn-out ervaring. Rebalancing is een lichaamsgerichte benadering, die je helpt om meer inzicht te krijgen in jouw lichaam en leven. Om iets helder te krijgen voor jezelf, is het niet voldoende om het te analyseren vanuit je hoofd. Het is ook nodig om je lichaam te voelen zodat je (onbewuste) energie blokkades door bijvoorbeeld stress of angst kunt onderzoeken. Het nodigt je uit om te voelen wie je van nature bent en daarin te ontspannen. Er wordt hierbij gebruik gemaakt van zelfonderzoek, lichaamswerk, ademhalingstechnieken en meditatie.

 


Praktisch

Dit traject bestaat uit 8 individuele sessies van 1,5 tot 2 uur.

 

Duur:                          6 maanden
Locatie:                      Amsterdam of Broek op Langedijk
Kosten:                       € 799,- incl. Btw *

* Het is mogelijk om dit in 2 termijnen te betalen.

 

Gun jezelf deze waardevolle stap naar rust en ontspanning en meld je direct aan!

Aanmelden

Kennismakingssessie Coaching & Rebalancing

 

Twijfel je nog of Rebalancing iets voor je is?
Boek dan direct een Kennismakingssessie Coaching & Rebalancing en ervaar het zelf!

BOEK KENNISMAKINGSSESSIE
Download gratis e-book
ERVARINGEN

“In mijn zoektocht naar meer rust in mijn leven, lichaam en hoofd kwam ik bij Anne Marieke terecht. Haar aandacht, humor en vooral rust hebben de sessies voor mij ultiem ontspannen en leerzaam gemaakt. Anne Marieke heeft me geholpen om meer contact te maken met mijn lichaam en signalen beter te herkennen. En nog veel belangrijker hoe ik rust in mijn dagelijks leven kan aanbrengen om de signalen te voorkomen.” – Marthe

RECENTE BLOGS