Weekend Retreat Terschelling | MYdept.
16676
page-template-default,page,page-id-16676,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Weekend Retreat Terschelling

‘Pure aandacht voor jezelf’

Datum
Nieuwe data volgen zsm

 

Als zelfbewuste, ambitieuze vrouw weet je dat het belangrijk is om af en toe tijd voor jezelf te nemen. Maar als je (zoals heel veel andere vrouwen) gewend bent om met iedereen (je werkgever, je partner je kind, je moeder) rekening te houden – behalve met jezelf, kan dat soms lastig zijn.

 

Wij herkennen dit als geen ander. En omdat wij weten hoe waardevol het is dat jij toch die tijd en rust voor jezelf neemt, om op te laden en afstand te nemen van je dagelijkse leven, organiseer ik samen met Tasha Visman een Weekend Retreat op Terschelling.

Rust en aandacht voor jezelf

Gun jezelf een volledig verzorgd weekend met heerlijk gezond eten, niets hoeven, nieuwe dingen ontdekken en genieten van de mooie natuur. En bovenal een weekend met rust en aandacht voor jezelf.

 

In dit weekend ontdek je:
-hoe waardevol het is om tijd voor jezelf te nemen en niets te moeten
-hoe je meditatie en beweging als krachtige tool gebruikt om rust te creëren
-hoe je makkelijker voor jezelf kan kiezen en op je gevoel kan vertrouwen
-hoe je beter naar je lichaam kunt luisteren met Rebalancing
-hoe de stilte en natuur een helend effect op je hebben

Prijs

Dit compleet verzorgde weekend bieden wij je aan voor € 495,- per persoon.

Voor particulieren incl. BTW, voor ondernemers excl. BTW

 

Inclusief:

 • 2 overnachtingen in luxe villa (gedeelde slaapkamer)
 • geheel verzorgde gezonde maaltijden (2x ontbijt, 2x lunch, 2x diner)
 • een gevarieerd programma voor meer ontspanning, inzicht en transformatie
 • diverse meditaties en lichaamsgerichte oefeningen
 • 1-op-1 sessie van 30 minuten
 • stilte wandeling in de natuur
 • transfer van en naar haven op Terschelling
 • gebruik van fietsen

 

Exclusief:

 • bootovertocht naar en van Terschelling
  voorgestelde veerdiensten:
  naar Terschelling op vrijdag: 15.00 uur
  van Terschelling op zondag: 16.15 uur 

 

 • drank en/of eten buiten de villa

Gun jezelf een break en meld je aan!

Dus, wil je er even tussenuit om tot rust te komen met extra aandacht voor jezelf?

JA, IK HEB INTERESSE

Foto impressie

Ervaringen deelnemers

Een hele mooie gelegenheid om in een zeer inspirerende omgeving even stil te staan. Tijd voor jezelf, bewustwording, zoektocht, natuur, heerlijk eten, liefdevolle mensen en waardevolle lessen.
– Lizette –
Een weekend ontspannen volledig uit je comfortzone. Nooit geweten dat dit kan. Een combinatie van zen, confrontatie en ontdekkingen. De mini-retreat is voor mij een onvergetelijke en bijzondere ervaring. Waar ik bewust en onbewust veel van meeneem. Deze drie dagen op het prachtige Terschelling gun ik iedereen. 
– Svenja –
Wil je dat jouw innerlijk kompas je de weg wijst en wil je in balans  komen? Gun jezelf dan dit weekend op Terschelling. Het is de moeite waard. Daar zorgen ze heel goed voor je.
– Heleen –
Denk jij net als ik dat dit niet voor jou bestemd is? Maar voel je je toch stiekum toch wel aangesproken? Er is maar 1 advies: laat al je mogelijke vooroordelen ‘varen’ en kom naar Terschelling toe! Het wordt vast, net als bij ons, een verrassend weekend vol plezier, ontspanning, lekker eten en heel veel ME-time! DOEN hoor! Je wordt er een beter mens van.
– Carlien –
Via een vriendin kreeg ik een uitnodiging om mee te gaan naar de miniretreat van MYdept. op Terschelling. Zodra je op de boot stapt begint de retreat eigenlijk al.
Ik heb het verblijf als heel prettig ervaren. We kenden elkaar niet, maar al heel snel was er een open en vertrouwde sfeer binnen de groep. We hebben naar elkaar geluisterd en waar nodig gesteund. Het huis ademt warmte en ook op culinair gebied werden we goed verzorgd.
Ik heb door dit weekend weer even bij mezelf stil kunnen staan, even de dagelijkse rat race en automatismen opzij kunnen zetten. Waar ben ik allemaal mee bezig? En van wie moet dat allemaal?
Als je maar aan het doorrennen bent voel je je lichaam niet, schakel je de signalen die je krijgt uit. Door meer bewust je lichaam en je ademhaling te ervaren ontstaat er ook kalmte in je hoofd.
Ik ben milder naar mezelf gaan kijken en heb mijn eisenpakket naar mezelf toe bijgesteld. Ik probeer bewust te zijn van mijn onbekwaamheid en deze om te zetten naar bewuste bekwaamheid.
 
Kortom, een groep lieve mensen, goede organisatie en een cadeautje voor mezelf. 
– Miriam –
Een heerlijk weekend totale ontspanning zowel lichamelijk als geestelijk. Een weekend nergens aan hoeven denken behalve aan je wat jij zelf wilt; héérlijk!
– Linda –
Download gratis e-book

RECENTE BLOGS

Zijn wij al vrienden?