Mini Retreat Terschelling | MYdept.
16676
page-template-default,page,page-id-16676,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Mini Retreat Terschelling

19 – 21 oktober 2018

Herken je dit?

 • je voelt je opgejaagd en onrustig
 • je bent oververmoeid en hebt geen energie
 • je hebt last van stress, slapeloosheid, paniekaanvallen en hartkloppingen
 • je staat je mannetje en voelt je overal verantwoordelijk voor
 • je holt, vliegt en rent maar door, zonder tijd voor jezelf
 • je schakelt alle signalen van je lichaam uit

 

Hoog tijd voor een break
Door overmatige stress en het negeren van de signalen van je lichaam raak je steeds verder van jezelf verwijderd. Herken de signalen, neem jezelf serieus en trek tijdig aan de bel met rust en liefdevolle aandacht voor jezelf.

Mini Retreat Terschelling

Een aantal keer per jaar organiseer ik, samen met Sylvia Weimar een volledig verzorgd weekend met heerlijk gezond eten, niets hoeven, nieuwe dingen ontdekken en genieten van de mooie natuur. Vooral een weekend met rust en aandacht voor jezelf.

 

In dit weekend ontdek je:
-hoe waardevol het is om tijd voor jezelf te nemen en niets te moeten
-hoe je meditatie en yoga als krachtige tool gebruikt om rust te creëren
-hoe je makkelijker voor jezelf kan kiezen en op je gevoel kan vertrouwen
-hoe je beter naar je lichaam kunt luisteren met Rebalancing
-hoe de stilte en natuur een helend effect op je hebben

Over mij

Ik weet als geen ander hoe het is om vanuit mijn hoofd te leven, de signalen van mijn lichaam te negeren en maar door te rennen. Ik was vooral bezig met de problemen en gevoelens van anderen en voelde me verantwoordelijk voor alles wat er om me heen gebeurde.

Hierdoor raakte ik het contact met mezelf volledig kwijt. Met als gevolg dat ik daarin vastliep met een burn-out.

 

Mijn burn-out heeft mij geleerd om mijn verstand en gevoel bij elkaar te brengen. Ik doe dingen nu op basis van mijn gevoel en ik luister naar de signalen van mijn lichaam. Hierdoor sta ik stil bij mijn gevoel en maak ik keuzes waar ik blij van word. Wat dat mij vooral oplevert is RUST. Rust in mijn hoofd en ontspanning in mijn lijf om voluit te genieten. En dat gun ik jou ook!

 

Daarom organiseer ik samen met Sylvia Weimar deze geweldige Mini Retreat op Terschelling. Zodat jij de tijd en ruimte voor jezelf krijgt die je nodig hebt om te ontspannen en afstand te nemen van het dagelijkse leven.

Prijs

Dit compleet verzorgde weekend bieden wij je aan voor € 375,- per persoon.

 

Inclusief:

 • 2 overnachtingen in luxe villa (gedeelde slaapkamer)
 • geheel verzorgde gezonde maaltijden (2x ontbijt, 3x lunch, 2x diner)
 • verschillende vormen van meditatie
 • individuele Rebalancing massage
 • ontspannende yoga sessie
 • transfer van en naar haven op Terschelling
 • gebruik van fietsen

 

Exclusief:

 • bootovertocht naar en van Terschelling
 • drank en/of eten buiten de villa

Gun jezelf een break en meld je aan!

Dus, wil je er even tussenuit om tot rust te komen met extra aandacht voor jezelf?
Meld je dan direct aan via onderstaande button.

Ja, ik wil me aanmelden

Eva (kok), Sylvia, Anne Marieke
Team Mini Retreat Terschelling

Ervaringen deelnemers

Een weekend ontspannen volledig uit je comfortzone. Nooit geweten dat dit kan. Een combinatie van zen, confrontatie en ontdekkingen. De mini-retreat is voor mij een onvergetelijke en bijzondere ervaring. Waar ik bewust en onbewust veel van meeneem. Deze drie dagen op het prachtige Terschelling gun ik iedereen. 
– Svenja –
Wil je dat jouw innerlijk kompas je de weg wijst en wil je in balans  komen? Gun jezelf dan dit weekend op Terschelling. Het is de moeite waard. Daar zorgen ze heel goed voor je.
– Heleen –
Denk jij net als ik dat dit niet voor jou bestemd is? Maar voel je je toch stiekum toch wel aangesproken? Er is maar 1 advies: laat al je mogelijke vooroordelen ‘varen’ en kom naar Terschelling toe! Het wordt vast, net als bij ons, een verrassend weekend vol plezier, ontspanning, lekker eten en heel veel ME-time! DOEN hoor! Je wordt er een beter mens van.
– Carlien –
Via een vriendin kreeg ik een uitnodiging om mee te gaan naar de miniretreat van MYdept. op Terschelling. Zodra je op de boot stapt begint de retreat eigenlijk al.
Ik heb het verblijf als heel prettig ervaren. We kenden elkaar niet, maar al heel snel was er een open en vertrouwde sfeer binnen de groep. We hebben naar elkaar geluisterd en waar nodig gesteund. Het huis ademt warmte en ook op culinair gebied werden we goed verzorgd.
Ik heb door dit weekend weer even bij mezelf stil kunnen staan, even de dagelijkse rat race en automatismen opzij kunnen zetten. Waar ben ik allemaal mee bezig? En van wie moet dat allemaal?
Als je maar aan het doorrennen bent voel je je lichaam niet, schakel je de signalen die je krijgt uit. Door meer bewust je lichaam en je ademhaling te ervaren ontstaat er ook kalmte in je hoofd.
Ik ben milder naar mezelf gaan kijken en heb mijn eisenpakket naar mezelf toe bijgesteld. Ik probeer bewust te zijn van mijn onbekwaamheid en deze om te zetten naar bewuste bekwaamheid.
 
Kortom, een groep lieve mensen, goede organisatie en een cadeautje voor mezelf. 
– Miriam –
Een heerlijk weekend totale ontspanning zowel lichamelijk als geestelijk. Een weekend nergens aan hoeven denken behalve aan je wat jij zelf wilt; héérlijk!
– Linda –
Download gratis e-book

OVER MIJ

Anne Marieke Baaijens
Balans Expert – Coach – Rebalancer

RECENTE BLOGS

Zijn wij al vrienden?