Download mijn e-book | MYdept.
16061
page-template-default,page,page-id-16061,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Gratis e-book “Rust in je hoofd in 7 stappen”

Ben jij een ambitieuze vrouw die bergen kan verzetten maar heb je het idee dat iets je tegenhoudt voluit te leven? Wil je rust in je hoofd en meer energie om te genieten van wat je hebt? Maar weet je niet waar je moet beginnen?

 • Je houdt 10.000 ballen tegelijk in de lucht.
 • Je rent, holt en vliegt om alles perfect te laten verlopen.
 • Je bent vooral bezig met problemen en gevoelens van anderen.
 • Je voelt je verantwoordelijk voor alles wat er om je heen gebeurt.
 • Je hebt het gevoel dat je vastloopt en niets meer voelt.
 • Je voelt je gespannen, opgejaagd en je piekert veel.
 • Je neemt geen tijd voor jezelf.

 

En ben je er KLAAR mee?

Over mij 

Ik weet als geen ander hoe het is om vanuit mijn hoofd te leven en mijzelf, mijn grenzen niet aan te kennen en mijn gevoelens ver weg te stoppen.

 

Na 8 jaar mede-eigenaar te zijn geweest als Marketing Communicatie manager van ons familiebedrijf in de techniek, realiseerde ik me dat dit niet was wat ik met mijn leven wilde. Ik maakte besluiten die vanuit mijn denken voortkwamen, maar die tegen mijn gevoel ingingen. Met als gevolg dat ik daarin volledig vastliep en met een flinke burn-out thuis kwam te zitten.

 

Mijn burn-out heeft mij geleerd om mijn verstand en gevoel weer bij elkaar te brengen. Ik doe dingen nu op basis van mijn gevoel en maak keuzes waar ik blij van word. Wat dat mij vooral oplevert is RUST. Rust in mijn hoofd en ontspanning in mijn lijf om voluit te genieten.

Rust in je hoofd en in je lijf

 

Ik bied je het GRATIS e-book ‘Rust in je hoofd in 7 stappen’. In dit e-book krijg je de ultieme en meest krachtige én eenvoudige strategie aangeboden die je helpt om rust in je hoofd te krijgen. Deze rust is de eerste stap om erachter te kunnen komen wat jij wilt. Als jij deze zeven stappen zet heb je gegarandeerd meer rust in je hoofd!

Met dit e-book ontdek je:

 • Waarom het zo belangrijk is om rust in je hoofd te krijgen.
 • Wat jouw manier is om rust en ontspanning te krijgen.
 • De zeven stappen die je moet zetten om gegarandeerd rust in je hoofd te krijgen.
 • Hoe jij met gemak rust in je hoofd krijgt.
 • Praktische tips en eenvoudige oefeningen om meer te kunnen genieten

Download gratis e-book ‘Rust in je hoofd’

 

Zet nu je eerste stap! Als je hoofd overuren draait en je lichaam stijf staat van je spanning en je hebt geen idee waar je moet beginnen om meer rust en ontspanning voor jezelf te creëren. Als je het gevoel hebt stil te staan en het even niet meer weet. Daarbij hard en veel werkt, overal verantwoordelijk voor voelt en behoefte hebt aan meer tijd voor jezelf en meer rust in je hoofd.

 

Download dan DIRECT mijn gratis e-book ‘Rust in je hoofd in 7 stappen’ door hiernaast je naam en e-mail adres in te vullen. Je ontvangt het boek dan direct in je mail.

Download gratis e-book

RECENTE BLOGS

Zijn wij al vrienden?