Ervaringen | MYdept.
15518
page-template-default,page,page-id-15518,bridge-core-3.0.9,qi-blocks-1.2.5,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.4,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17694

Ervaringen

“Voelen wanneer het teveel wordt”

“Ik heb de sessies als heel prettig ervaren, de rust die Anne Marieke uitstraalt en benadrukt in de gesprekken, waren heel fijn. De sessies lieten me echt voelen hoe ik me in die week voelde. De eerste sessie heel moe door slaaptekort, de tweede ook met toevallig spierpijn en minder moe, de derde juist heel energiek. Ik was die dag namelijk al behoorlijk energiek wat werd versterkt. De sessies leerden me sneller te gaan voelen wanneer het lichaam aangeeft dat het even teveel wordt. Dat is mij het meest bijgebleven.”

Tim

“Bijzondere toevoeging aan hersteltraject”

“De Rebalancing sessies van Anne Marieke heb ik ervaren als een hele bijzondere toevoeging aan mijn langdurige hersteltraject. Met een lichaam en geest vol spanning klopte ik bij haar aan. Gedurende de sessies merkte ik al duidelijk verschil, lukte het mij beter te ontspannen en ik kreeg ik als kers op de taart af en toe een dosis gezonde energie mee naar huis. Een aanrader voor een ieder die lichaam en geest wat dichter bij elkaar wil brengen.

Rosan Boersma

“Ik voelde mijn lichaam en geest helemaal ontspannen”

“Eerlijkheid gebiedt mij te zeggen dat ik het prototype mens ben die niet meer (kan) ontspannen. Drukke leuke baan, lieve man, 2 heerlijke peuters en gevuld sociaal leven dus hop de dagen vliegen om. Tijd voor jezelf heb ik eigenlijk nooit nodig gehad, dacht ik! Door overspannenheid (duh) ben ik teruggefloten door mijn lichaam.

 

Lichaamsbehandelingen vond ik niks, zonde van de tijd en heb ook weinig ervaring. (Thaise behandeling in Thailand daargelaten, au) Rebalancing bij Anne Marieke heeft mij zo’n mooie en bijzondere ervaring meegegeven. Ik voelde mij voor het eerst in mijn lichaam en geest helemaal ontspannen. Ik was verlamd en vrij. Een gevoel dat ik niet kende en van genoot.”

anoniem

“Blij van binnen, fijn en onverwacht”

“Anne Marieke zorgde ervoor dat ik eerst helemaal ‘geland’ was voordat we begonnen. En de massage was zo ontspannen dat er 1,5 uur voorbij was voordat ik het doorhad. Daarna voelde ik me blij van binnen; heel fijn en onverwacht.”

– Marjolijn

“Kracht en plezier aan ontspannen gegeven”

“Anne Marieke neemt goed de tijd, stelt vragen, geeft kracht en begeeft zich helemaal in het moment. Bijzonder. De sessies bij Anne Marieke hebben mij kracht en plezier aan ontspannen gegeven. Dank je wel lieve Anne Marieke dat je de deur geopend hebt naar nog meer avontuur en tijd voor mezelf.”

– anoniem

Nieuwsgierig geworden?

 

Wil je zelf ervaren wat ik voor jou kan betekenen? Maak hieronder je afspraak  voor een Kennismakingssessie Inner Guidance.

Download gratis e-book
RECENTE BLOGS

Zijn wij al vrienden?