Kennismakingssessie | MYdept.
17176
page-template-default,page,page-id-17176,bridge-core-3.0.9,qi-blocks-1.2.6,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17694

1:1 sessie Inner Guidance

Door je drukke en veeleisende leven vergeet je te letten op signalen vanuit je lichaam. Je hoofd draait overuren en je kampt met kwaaltjes die maar niet over gaan. Onbewust vraag je veel van je lichaam hierdoor raak je makkelijk de balans tussen je ratio en gevoel. Met als gevolg dat je last krijgt van stress en burn-out klachten.

 

 

Vertragen & luisteren naar je lichaam

Mijn werkvorm is een combinatie van intuïtieve & lichaamsgerichte coaching en massage die ervan uit gaat dat je lichaam, je gevoel en je verstand met elkaar verbonden zijn.  Ik ben jouw steun in de rug waardoor je voelt dat alles precies is zoals het nu moet zijn. Onrust, chaos, paniek, verwarring, uitputting, wat je ook ervaart. Het mag er zijn en je mag het accepteren precies zoals het nu is. Ik help je om (weer) te leren luisteren naar en vertrouwen op je lichaam.

 

 

Your Body Knows

Ik neem je mee op een reis door jezelf naar plekken die verscholen zitten achter angst, pijn, oordelen, meningen, conditioneringen, blokkades en programmeringen. Ongrijpbare stukken in jezelf die je nu nog niet kan zien of voelen maar waarvan jij weet dat ze er zijn. Een aanraking die je leven veranderd.

 

Persoonlijke ervaring 

De basis van mijn werkwijze is mijn passie om anderen de groei te laten ervaren die ik heb ervaren tijdens en na mijn burn-out. Door bewust te worden van eigen gedrag in de aanloop naar mijn burn-out, heb ik gezien welke patronen me in de weg zaten en mijn batterij leegzogen. Door hier actief mee aan de slag te gaan (met professionele hulp uiteraard), heb ik deze patronen kunnen veranderen. En daar pluk ik nog iedere dag de vruchten van.

 

Rust en overzicht

Het heeft ervoor gezorgd dat ik weer aan het roer sta. Ik word niet geleefd door wat me overkomt, maar ik bepaal hoe ik met zaken omga vanuit mijn innerlijke stem en ik maak bewuste keuzes waar ik mijn energie op richt. En dat gun ik jou ook!

 

Voor wie?

Heb je klachten van stress, overspannenheid, burn-out, verlies van vertrouwen in eigen functioneren ten gevolge van pijn en/of langdurige lichamelijke klachten? Ik help je om rust, inzicht & overzicht te krijgen en je ratio en gevoel weer in balans te brengen.

1:1 sessie Inner Guidance

Graag wil ik je uitnodigen voor een 1:1 sessie Inner Guidance om te bepalen of we een match zijn om samen de innerlijke reis te maken. Dit kan via een kennismakingssessie van ongeveer anderhalf uur. Je gaat naar huis met rust in je hoofd en concrete tools & tips die je zullen helpen in je dagelijkse leven meer te ontspannen.

 

 

Praktisch

Duur:      1,5 uur per sessie
Locatie:
  Langeraar
Kosten:   € 90

 

Gun jezelf inzicht, rust en ontspanning en maak direct een afspraak.

Download gratis e-book
ERVARINGEN

“Anne Marieke zorgde ervoor dat ik eerst helemaal ‘geland’ was voordat we begonnen. En de massage was zo ontspannen dat er 1,5 uur voorbij was voordat ik het doorhad. Daarna voelde ik me blij van binnen; heel fijn en onverwacht.” – Marjolijn

“Eerlijkheid gebiedt mij te zeggen dat ik het prototype mens ben die niet meer (kan) ontspannen. Drukke leuke baan (Ft), lieve man, 2 heerlijke peuters en gevuld sociaal leven dus hop de dagen vliegen om. Tijd voor jezelf heb ik eigenlijk nooit nodig gehad, dacht ik! Door overspannenheid (duh) ben ik teruggefloten door mijn lichaam.

 

Lichaamsbehandelingen vond ik niks, zonde van de tijd en heb ook weinig ervaring. (Thaise behandeling in Thailand daargelaten, au) Rebalancing bij Anne Marieke heeft mij zo’n mooie en bijzondere ervaring meegegeven. Ik voelde mij voor het eerst in mijn lichaam en geest helemaal ontspannen. Ik was verlamd en vrij. Een gevoel dat ik niet kende en van genoot.” – anoniem