Over Anne Marieke Baaijens | MYdept.
15273
page-template-default,page,page-id-15273,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Over Anne Marieke Baaijens

“Anne Marieke, hoe gaat het nu ECHT met je?” Whaaah, ik werd al misselijk van die vraag alleen. Stamelend van ongemak, met een rood hoofd en een geforceerde glimlach zei ik standaard dat het goed met me ging en veranderde snel het onderwerp. Het was voor mij zo confronterend, bijna beangstigend om die vraag te krijgen en dus ging ik dit soort ‘gevoelsgesprekken’ mijlenver uit de weg.

 

Want hoe moet dat dan, vertellen hoe het ECHT met je gaat? Echt vertellen wat je voelt en wat je wilt? Ik wist het gewoon niet. Ja, ik voelde een heleboel, geloof me. Maar ik had geen idee wat ik ermee moest, laat staan dat ik het onder woorden kon brengen als iets niet goed voelde. Ik vond het eigenlijk maar irritant al die gevoelens. Het stond me vaak in de weg om iets te doen wat in mijn hoofd zo logisch leek. En dus stopte ik het gevoel maar diep weg en zweeg ik.

 

 

Verdoofd

 

Het wegstoppen van mijn gevoel had als gevolg dat ik mezelf steeds meer afsloot van anderen. Mijn relaties met familie en vrienden leken oppervlakkiger en ik stond er alleen voor met een gevoel die ik niet snapte. Alsof ik verdoofd was en dat de wereld langs me heen doordraaide maar ik niet meer meedeed. Ik begon aan alles te twijfelen en kon geen keuzes meer maken voor mezelf.

 

En dit heb ik best lang volhouden. Tot op het punt dat ik alleen nog meer piekerde, mijn lijf niet meer kon ontspannen en ik langzaam overspannen raakte. Ik overrulede mezelf zo lang met mijn hoofd dat mijn lichaam er een stokje voor stak.

 

 

Vrij en vol energie

 

Het was hoog tijd dat ik ging inzoomen op mijn gevoel. En vooral de confrontatie aan moest gaan met de roofbouw die ik onbewust op mijn lijf had gepleegd door er niet naar te luisteren. Ik was er klaar mee om met een masker op te leven en me sterker voor te doen dan ik me voelde. Ik wilde me vrij voelen en gaan doen waar ik blij en gelukkig van wordt.

 

Een aantal jaren, een bak aan ervaringen, allerlei soorten van begeleiding, coachopleiding en Rebalacing opleiding rijker weet ik hoe ik moet voelen.
En weet ik dat het mijn pad om andere fantastische mensen te helpen om hetzelfde te ervaren. Hier vind je een overzicht van mijn HAPPY CLIENTS. Ik voel me totaal vrij om mijn eigen pad te bewandelen, zonder masker en vol energie.

 

En daarom nodig ik je uit met mij mee te gaan op mijn reis. Zodat ik jou kan laten ervaren wat ik zelf heb geleerd. Zodat ook jij je vrij kan voelen en je masker af kan zetten!

 

 

Download direct mijn GRATIS e-book ‘Rust in je hoofd in 7 stappen.’

 

Hierin vind je de 7 belangrijkste stappen die jij moet zetten om rust in je hoofd te krijgen! Deze rust is de eerste stap om erachter te kunnen komen wat jij wilt. Vul je naam en e-mail adres in het formulier rechts van de pagina. Je ontvangt het boek dan direct in je mail.

 

Natuurlijk ben je ook van harte uitgenodigd contact met me op te nemen als je vragen hebt of een afspraak wilt maken. Vul hiervoor het contactformulier in.

 

Let’s make it happen!
Anne Marieke

Download gratis e-book
RECENTE BLOGS
  • Waar heb jij nu behoefte aan?

    Waar heb jij nu behoefte aan?   “Waar heb jij nu behoefte aan?” Dit was de eerste vraag die mijn coach mij vroeg, toen ik met burn-out signalen b...

  • Stressloos down under

    Stressloos down under   Het voelt gek.. Mijn vriend en ik gaan 3 maanden reizen door Australië / Nieuw Zeeland en er is bij ons geen spoortje str...

Zijn wij al vrienden?