Over Anne Marieke Baaijens | MYdept.
15273
page-template-default,page,page-id-15273,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Over Anne Marieke Baaijens

“Anne Marieke hoe gaat het nu ECHT met je?” 

Whaaah, ik werd al misselijk van die vraag alleen. Stamelend van ongemak, met een rood hoofd en een geforceerde glimlach zei ik standaard dat het goed met me ging en veranderde snel het onderwerp. Het was voor mij zo confronterend, bijna beangstigend om die vraag te krijgen en dus ging ik dit soort ‘gevoelsgesprekken’ mijlenver uit de weg.

 

Want hoe moet dat dan, vertellen hoe het ECHT met je gaat? Echt vertellen wat je voelt en wat je wilt? Ik wist het gewoon niet. Ik vond het eigenlijk maar irritant al die gevoelens. Het stond me vaak in de weg om iets te doen wat in mijn hoofd zo logisch leek. En dus stopte ik het gevoel maar diep weg en zweeg.

 

 

Uit mijn hoofd, in mijn lijf

 

Als Coach, Rebalancer en burn-out ervaringsdeskundige weet ik inmiddels hoe belangrijk het is om naar mijn lichaam en gevoel te luisteren. Na 8 jaar mede-eigenaar te zijn geweest van ons familiebedrijf in de techniek, realiseerde ik me dat dit niet was wat ik met mijn leven wilde. Ik hield 10.000 ballen in de lucht en negeerde alle signalen van mijn lichaam en rende mezelf voorbij. Met als resultaat een flinke burn-out.

 

 

Vrij en vol energie

 

Tijdens mijn burn-out heb ik door persoonlijke ontwikkeling, therapieën, trainingen en opleidingen (coaching, Rebalancing) geleerd weer fysiek te voelen en te vertrouwen op de signalen van mijn lichaam. Ik leerde mijn grenzen te voelen en deze serieus te nemen, makkelijker nee te zeggen, minder aan te trekken van de mening van anderen en minder streng te zijn voor mezelf. Mijn zoektocht bracht mij rust, openheid en vertrouwen in mijn eigen kracht. Ik voel me inmiddels totaal vrij om mijn eigen pad te bewandelen, zonder masker en vol energie.

 

 

Mijn missie

 

Al snel wist ik dat het mijn missie is om andere fantastische mensen te helpen om hetzelfde te ervaren. Om rust en overzicht voor zichzelf te creëren, balans te krijgen tussen in- en ontspanning en hun hart te volgen. Hier vind je een overzicht van mijn HAPPY CLIENTS.

 

En dit gun ik jou ook!

 

 

Daarom nodig ik jou uit met mij mee te gaan op mijn reis. Zodat ik jou kan laten ervaren wat ik zelf heb geleerd. Zodat ook jij je vrij kan voelen en je masker af kan zetten!

 

Download direct mijn GRATIS e-book ‘Rust in je hoofd in 7 stappen.’

 

Hierin vind je de 7 belangrijkste stappen die jij moet zetten om rust in je hoofd te krijgen! Deze rust is de eerste stap om erachter te kunnen komen wat jij wilt. Vul je naam en e-mail adres in het formulier rechts van de pagina. Je ontvangt het boek dan direct in je mail.

 

Natuurlijk ben je ook van harte uitgenodigd contact met me op te nemen als je vragen hebt of een afspraak wilt maken. Vul hiervoor het contactformulier in.

 

Let’s make it happen!
Anne Marieke

Download gratis e-book
RECENTE BLOGS

Zijn wij al vrienden?