RECHARGE in 3 maanden | MYdept.
17340
page-template-default,page,page-id-17340,bridge-core-3.0.9,qi-blocks-1.2.6,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17694

RECHARGE in 3 maanden

Heb je veel stress, slaap je slecht, kun je je niet concentreren en heb je fysieke klachten? Grote kans dat je door je drukke en veeleisende leven (werk, gezin) vergeet te letten op signalen die je lichaam geeft om pas op de plaats te maken. Je houdt alle ballen in de lucht en zorgt voor alles en iedereen om je heen, behalve voor jezelf.

 

Wil jij meer vertraging, rust & ontspanning voelen?

Hoog tijd om deze signalen serieus te nemen en in actie te komen voordat je klachten zich opstapelen en je burn-out raakt, blijft of er nog eentje krijgt.
Dan is dit individuele RECHARGE traject perfect voor jou.

 


RECHARGE voor een energiek en ontspannen leven

In dit RECHARGE traject ga je serieus met jezelf aan de slag. Ik help je inzicht te krijgen in patronen die je belemmeren om rust en ontspanning te ervaren in je leven. Je komt weer in contact met jezelf door te luisteren naar je lichaam en gevoel en leert je grenzen te herkennen. Ik help je om rust & overzicht te krijgen zodat je meer ontspanning ervaart, meer zelfvertrouwen voelt en vanuit je kracht kan leven.

 

In deze 3 maanden ontdek je:
  • de signalen van je lichaam te herkennen
  • dat jij goed bent zoals je bent
  • energieslurpers in je leven te minimaliseren
  • jouw grenzen te herkennen en bewaken
  • vertrouwen op je eigen gevoel en intuïtie

 


Voor wie?

Dit traject is speciaal voor jou als ambitieuze vrouw die alle ballen hooghoudt en een verantwoordelijke baan combineert met een druk privéleven. Je wil meer ontspanning, plezier en vervulling in je leven. Beter omgaan met stressvolle situaties en meer energie en aandacht voor jezelf om te genieten.

 

 


Holistisch & Intuïtieve Coaching

In dit individuele traject combineer ik al mijn ervaring als Rebalancer, Holistisch & Intuïtief Coach en mijn persoonlijke ervaringen. De lichaamsgerichte benadering helpt om meer inzicht te krijgen in jouw lichaam en leven. Om iets helder te krijgen voor jezelf, is het niet voldoende om het te analyseren vanuit je hoofd. Het is ook van belang in je lichaam te voelen zodat je (onbewuste) energie blokkades door bijvoorbeeld stress of angst kunt onderzoeken. Het nodigt je uit om te voelen wie je van nature bent en om daarin te ontspannen. Ik deel alles wat ik weet en wat mijn intuïtie me verteld om jou in je dagelijks leven met praktische tips en inzicht te begeleiden.

 


Praktisch

Dit traject bestaat uit

  • 6 x individuele live sessies van 2 uur
  • 2 x online sessies van 60 minuten
  • persoonlijke begeleiding met mij in je broekzak via whatsapp

 

 

Duur:                          3 maanden
Locatie:                      Langeraar (Ter Aar)
Kosten:                       € 699,- incl. Btw *

* Het is mogelijk om dit in 3 termijnen te betalen.

 

Gun jezelf deze waardevolle stap naar rust en ontspanning en meld je aan voor mijn RECHARGE traject!

Download gratis e-book
ERVARINGEN

“In mijn zoektocht naar meer rust in mijn leven, lichaam en hoofd kwam ik bij Anne Marieke terecht. Haar aandacht, humor en vooral rust hebben de sessies voor mij ultiem ontspannen en leerzaam gemaakt. Anne Marieke heeft me geholpen om meer contact te maken met mijn lichaam en signalen beter te herkennen. En nog veel belangrijker hoe ik rust in mijn dagelijks leven kan aanbrengen om de signalen te voorkomen.” – Marthe

RECENTE BLOGS