Stop.. en geef jezelf ruimte! | MYdept.
15955
post-template-default,single,single-post,postid-15955,single-format-standard,bridge-core-3.0.9,qi-blocks-1.2.6,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17694

Stop.. en geef jezelf ruimte!

Stop.. en geef jezelf ruimte!

 

Herken je het dat je altijd zo druk bent met het zorgen voor anderen dat je jezelf helemaal vergeet. Je probeert 10.000 ballen in de lucht te houden en voor iedereen het beste te doen. Op je werk en ook thuis voel je je verantwoordelijk voor alles wat er gebeurt en voel je haarfijn aan wat iedereen nodig heeft. En zeg jij wel eens nee tegen iets of iemand wat je niet wilt of als het je eigenlijk niet uit komt?

Het gevolg van maar doorgaan en druk zijn met anderen is dat je maar doorratelt en alleen nog maar in je hoofd zit. Het maakt dat je snel buiten adem raakt, onrustig wordt en op den duur zo in je hoofd en gespannen voelt dat je kribbig wordt naar je omgeving.

Op deze manier kan je niet meer genieten van de dingen die je doet. Laat staan dat je de ruimte neemt om te luisteren wat je lichaam nodig heeft.

 

Blok je agenda en gun jezelf een rustmoment

Blok tijd in je agenda om zodat je het in je drukke schema en de drukte van de dag niet vergeet. Je lijf heeft af en toe rustig nodig. Door dit regelmatig te doen wen je er aan en merk je hoe waardevol dit soort momentjes voor jou zijn. Maak het zo belangrijk dat deze tijd in jouw agenda heilig voor jou is en deel het met anderen zodat ook zij dit weten en hier rekening mee kunnen houden.

 

Welk STOP momentje bouw jij vandaag voor jezelf in? Schrijf het hieronder in het reactieveld.

 

Let’s make it happen!
Anne Marieke

 

Zet nu jouw eerste stap!
Download hier mijn GRATIS e-book “Rust in je hoofd in 7 stappen”.

Geen reactie's

Geef een reactie

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.