Hello world! | MYdept.
16020
post-template-default,single,single-post,postid-16020,single-format-standard,bridge-core-3.0.9,qi-blocks-1.2.6,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17694

Hello world!

Hello world!

 

Sinds een tijdje schrijf ik over onderwerpen die mij aanspreken en die mij bezig houden. Hoog tijd om jullie iets meer over mijzelf en mijn ervaringen van de afgelopen jaren te vertellen. En waarom het voor mij zo belangrijk is om dit met jullie te delen. 

Ik had deze blog al een tijdje op de plank liggen maar iets weerhield me ervan om het te versturen. Ik worstelde namelijk met de gedachte ’wie zit er nou te wachten om mijn verhaal’ en ‘wat zullen ze er wel niet van denken’. Allemaal niet-behulpzame belemmerende gedachten die mij proberen in mijn bekende wereld te houden, daar is het immers veilig. En dit was misschien voorheen heel functioneel, maar inmiddels wil ik ook juist wat meer buiten mijn comfortzone treden, daar is namelijk nog zoveel moois en nieuws te ontdekken. En dat maakt me enorm nieuwsgierig.

Daarnaast zijn er juist ook veel mensen die heel positief reageerden op wat ik eerder schreef en die zich erdoor geïnspireerd voelden. Mensen die veel van mijn ervaringen en daarbij horende onderwerpen herkennen in hun eigen leven. Mensen die openstaan om zichzelf beter te leren kennen en voluit willen leven, met de mooie en minder mooie dingen die daarbij horen. En juist door deze mensen en hun reacties word ik gemotiveerd om door te gaan met schrijven. Dus hierbij: HELLO WORLD!

Rijdende trein

Na ruim 8 jaar onderdeel te zijn geweest van ons familiebedrijf in de techniek, realiseerde ik me dat ik eigenlijk niet wist wat IK nu eigenlijk met mijn leven wilde. Ik was op een rijdende trein gesprongen en ik had voor mijn gevoel niet de conducteurs pet op. Ik besloot het roer om te gooien en dat ging niet zonder slag of stoot. Vooral niet wanneer familie en werk zo intens met elkaar vervlochten zijn geraakt en mijn lichaam duidelijk aangaf dat ik mijn eigen grenzen zwaar had overschreden.

Wie ben ik als ik niet werk?

Een heftige periode met vallen, opstaan, confrontatie met mezelf en zoeken naar hulp en begeleiding volgde. Ik moest van mijzelf zo snel mogelijk ‘beter’ worden en weer aan het werk. Want wie ben ik nou als ik niet werk?

Ik greep alles aan wat op mijn pad kwam om mijzelf beter te begrijpen en mijzelf beter te voelen. Van coaching, transformational breathing, enneagram, familieopstellingen, human design, readings, rebalancing, mensendieck etc. Allemaal vormen van begeleiding waar ik eerder nog nooit van gehoord had en die ik eigenlijk maar vaag vond. En dus behoorlijk buiten mijn comfortzone ;-). Toch heeft het me geholpen om meer inzicht te krijgen in mijzelf en waar ik zo in vast was gelopen. Ik zag ook al snel in dat ik sommige dingen in mijn leven moest veranderen om echt mijn eigen leven te leiden. Soms moet je die bodem dus blijkbaar letterlijk onder je voelen om je er vervolgens aan af te kunnen zetten omhoog. Een periode met heel veel tranen, frustratie, boosheid, radeloosheid, vermoeidheid en niet meer weten hoe het verder moet. Ik moest me er aan overgeven. Het klinkt misschien gek, maar het is de meest waardevolle periode uit mijn leven geweest.

I AM 2.0 

Inmiddels ben ik de 2.0 versie van mijzelf. Ik weet een stuk beter ik wie ik ben, wat mijn grenzen zijn, waar ik blij van word en wat ik belangrijk vind. Nee, dit betekent niet dat ik mezelf altijd begrijp, altijd vrolijk ben en boordevol energie zit… 😉 Echter door het bewuster herkennen van mijn grenzen en het accepteren van alle leuke en vooral minder leuke gevoelens die voorbij komen, krijg ik meer rust in mijn hoofd en kan ik werken aan meer balans in alles wat ik doe.

En weet ik inmiddels heel goed wat mijn passie is. Namelijk; ambitieuze zelfstandige vrouwen die vastlopen in hun hoofd weer in contact te brengen met zichzelf. Dit doe ik onder andere via de lichaamsgerichte begeleiding van Rebalancing. Dichter bij jezelf komen helpt je de stappen te zetten om minder te piekeren en meer energie te krijgen door bewuster te leven. Althans, zo heb ik het zelf ervaren. Want hoe zou het zijn als je al jou kwaliteiten kunt inzetten voor iets waar JIJ gelukkig van wordt.

Laten we eerlijk zijn, dan ben je toch niet meer te houden?!

Waarom vind ik dit zo belangrijk? 

Omdat dit proces van persoonlijke groei en ontwikkeling me naast heel veel moeilijke momenten ook zo ontzettend veel positiefs heeft opgeleverd. Ik ben mezelf gaan leren kennen en in contact gekomen met mijn gevoel. Daardoor ben gaan voelen wat ik belangrijk vind in mijn leven en dat ik erop mag vertrouwen dat ik de juiste stappen zet in relaties en werk. Daarnaast heeft het mij een verdieping opgeleverd in contact met alle mensen om mijn heen, onder andere doordat ik mezelf kwetsbaar op stelde. Dus het mag gewoon dat je even niet goed in je vel zit en dat je ook hulp mag vragen, zonder altijd de sterke vrouw te moeten zijn waar het allemaal prima mee gaat en die altijd voor een ander klaar staat.

Rebalancing

Rebalancing heeft ervoor gezorgd dat ik mezelf beter leerde kennen, gevoelens herkennen en ze te accepteren. Dit heeft me naast enorm veel inzichten en zelfkennis ook de rust en het overzicht gegeven die ik nodig had om mijn eigen pad te kiezen. Vanuit deze ervaring ben ik vorig jaar gestart met de drie-jarige Rebalancing opleiding en zit ik momenteel in het tweede jaar.

En deze rust en overzicht gun ik jou ook!

 

Uitnodiging Kennismakingssessie Rebalancing massage

Graag wil ik mijn kennis en ervaringen in deze lichaamsgerichte begeleiding met jou delen en je daarom uitnodigen voor een kennismakingssessie Rebalancing massage.

Rebalancing helpt je om te luisteren naar wat je lichaam je te vertellen heeft. Door fysiek aangeraakt te worden, met volle aandacht en zonder oordeel, kun je stil te staan bij die gevoelens. De langzame en diepe aanraking helpen om je te ontdekken waar in je lichaam spanning is en waar ruimte. Dat is de sleutel om contact te maken met jezelf.

Rust en vrijheid in je eigen keuzes

In contact zijn met jezelf maakt dat je voelt wie jij bent en wat jij belangrijk vind. Het geeft je inzicht om oude patronen los te kunnen laten en maakt je bewuster om je eigen keuzes te maken. Dit geeft je de rust en de vrijheid om te doen waar jij echt blij en gelukkig van wordt.

Durf jij je masker af te zetten en te onderzoeken wie je werkelijk bent en wat jouw eigen kwaliteiten zijn? Dan is Rebalancing wat voor jou!

Een sessie duurt anderhalf uur en bestaat uit een kort gesprek en een sessie op de massagetafel.

Direct aanmelden >> Kennismakingssessie Rebalancing massage

 

Let’s make it happen!
Anne Marieke

 

Geen reactie's

Geef een reactie

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.