Ervaring Rebalancing massage | MYdept.
16204
post-template-default,single,single-post,postid-16204,single-format-standard,bridge-core-3.0.9,qi-blocks-1.2.6,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17694

Ervaring Rebalancing massage

Ervaring Rebalancing massage

 

Ik vroeg mijn oefencliƫnt na 5 Rebalancing massage sessies wat voor effect de sessies op haar en haar lichaam heeft gehad.

“Poeh, de eerste keer was heftig! Het was prachtig en onwennig. Ik kwam voor het eerst in mijn leven (37 jaar) in algehele lichaams ontspannenheid. Ik was verlamd. Het voelde zo goddelijk. Ik ben in slaap gevallen tijdens onze behandelingen, ik heb gelachen en gehuild. Ik leerde mijn lichaam kennen en de emoties die ik er bij ervoer.” Sanneke R.

Wil je ook ervaren wat Rebalancing massage voor jou kan betekenen?
Meld je direct aan voor een Kennismakingssessie Rebalancing Massage.

Let’s make it happen!
Anne Marieke

 

Geen reactie's

Geef een reactie

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.