It's Terschelling time! | MYdept.
16211
post-template-default,single,single-post,postid-16211,single-format-standard,bridge-core-3.0.9,qi-blocks-1.2.6,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17694

It’s Terschelling time!

It’s Terschelling time!

 

Na een hectische periode van mooie hoogtepunten en de nodige (gezondheid)uitdagingen bij mijzelf en mijn lief is het even tijd voor rust.

Zoals ze dat in de yoga termen zo mooi zeggen aan het einde van de yogales; het effect van de houdingen laten integreren in je lichaam en geest. En dat is precies wat wij dit weekend gaan doen (zonder de yogales dan ;-). Even een moment loskomen van de ‘waan van de dag’, werk, sociale verplichtingen en even heerlijk uit te zoomen.

Ik doe dit het liefst op mijn favoriete waddeneiland Terschelling. Voor mij de ideale plek om in alle rust te genieten van de ruimte, de natuur en de stilte om me heen. Precies wat ik, wonend in hartje Amsterdam, soms mis. Alleen de bootrit erheen brengt al rust. Op het dek in de zon, de wind om je oren en het geluid van de meeuwen die meevliegen met de boot. De noodzaak om onze telefoons te checken op mails en appjes zakt met de minuut verder weg… En dan, na bijna 2 uur varen, komt de haven van Terschelling in zicht en zijn we, voor een lang weekend, Nederland helemaal vergeten.

—————————-

Uitnodiging You Only – Meditatie avond

Heb jij ook behoefte aan rust en wat extra aandacht voor jezelf? Om te ontstressen en ruimte en overzicht voor jezelf te creëren?

Kom dan woensdag 12 juli om 20.00 uur naar mijn gratis You Only – meditatie avond voor Rust en Ontspanning.

Op deze avond doen we een (actieve) meditatie, om je body&mind na een drukke dag tot rust te laten komen en je lijf te ontspannen. En even een moment voor jezelf om te ontstressen jezelf weer op te laden met frisse, nieuwe energie.

De meditaties zijn voor iedereen dus ervaring hebben met mediteren is niet nodig.
Laat je verrassen!

Klik voor meer informatie en !

Let’s make it happen!
Anne Marieke

Geen reactie's

Geef een reactie

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.