Hoe kies je voor jezelf | MYdept.
16233
post-template-default,single,single-post,postid-16233,single-format-standard,bridge-core-3.0.9,qi-blocks-1.2.6,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17694

Hoe kies je voor jezelf

Hoe kies je voor jezelf

 

Pieker je veel en maak je je zorgen over onbenullige dingen? Sta je voor een simpele keus en kun je toch niet kiezen? Voel je je rusteloos en ontevreden zonder aanleiding? Reageer je sneller geprikkeld en geïrriteerd dan je zou willen? Ben je oververmoeid maar kun je niet ontspannen?

In ons drukke bestaan en het streven naar succes in ons werk en privé lopen we onszelf soms flink voorbij. We zijn zo gefocust op de buitenwereld en wat anderen van ons vinden dat je soms vergeet stil te staan bij wat je zelf eigenlijk wilt. En ineens gedraag je je op een manier die helemaal niet bij je past. Je hoofd draait overuren en je raakt letterlijk het contact kwijt met jezelf.

In contact zijn met jezelf geeft rust, overzicht en maakt dat je bewust keuzes kan maken die op dat moment goed zijn voor jezelf. Dat klinkt heerlijk toch?

Maar hoe doe je dat dan?

 

# Durf je eigen keuzes te maken

Ieder mens wil graag goedkeuring ontvangen van een ander. Goedkeuring geeft je een gevoel van geliefd zijn, dat je erbij hoort en dat je ertoe doet. Maar deze hunkering naar goedkeuring kan je ook uit de tent lokken en ervoor zorgen dat je je anders voor gaat doen dan wie je werkelijk bent.

Blijf bij jezelf en geef jezelf goedkeuring voor wat je voelt of denkt. Je bent goed zoals je bent en je eigen keuzes durven maken het contact met jezelf daardoor oersterk.

Welke keuze maak jij voor jezelf vandaag? Deel het in het reactieveld hieronder.
Ik lees het graag.

Let’s make it happen!
Anne Marieke

 

Zet nu jouw eerste stap!
Download hier mijn GRATIS e-book “Rust in je hoofd in 7 stappen”.

Geen reactie's

Geef een reactie

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.