Kerst met m'n billen in het zand | MYdept.
16602
post-template-default,single,single-post,postid-16602,single-format-standard,bridge-core-3.0.9,qi-blocks-1.2.6,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17694

Kerst met m’n billen in het zand

Kerst met m’n billen in het zand

 

3 maanden lang geen computer, geen stress en even geen verplichtingen…
Mijn koers van deze vakantie met mijn vriend door Australië en Nieuw Zeeland is vooral ‘niet moeten’. En dat is nog best een uitdaging voor iemand die gewend is van alles te moeten, vooral van mezelf.

Ik dacht altijd dat zo’n reis niet voor mij weggelegd was. Ik mocht het niet van mijzelf. Kan ik zolang weg van mijn werk en al mijn verantwoordelijkheden? Wat zouden andere mensen er wel niet van denken? Heb ik dat wel verdiend, kan ik dat wel maken? Ik hield mijzelf lange tijd voor de gek met deze gedachtes.Tegelijkertijd verlangde ik ernaar en was ik jaloers op mensen die het wel deden. Zomaar ertussenuit. Voor langere tijd weg en de boel de boel laten.

3 maanden de stekker eruit 

Na een jaar hard werken en een paar flinke gezondheidstegenslagen besloten mijn vriend en ik niet langer te wachten om het te doen en het onszelf te gunnen. 3 maanden de stekker eruit, genieten, opladen, relaxen en toch lekker actief bezig zijn. Een ervaring waar we tot nu toe geen spijt van hebben gekregen.

Heb jij ook de behoefte om er flink tussenuit te gaan? Maar houden je belemmerende gedachten je tegen? Dan heb ik hier 3 redenen die mij hebben geholpen om toch op die knop te drukken en het gewoon te doen.

 

3 redenen om toch de reis van je leven te maken

1. Het is voor iedereen
Voor ieder budget, voor iedere leeftijd en voor ieder beroep is er een oplossing of manier om toch te kunnen reizen. Goedkoop, duur, lang, kort. Als je het graag wilt, zijn er mogelijkheden genoeg.

2. Het komt nooit uit
Er is nooit een goed moment om lang weg te gaan, dus wacht daar niet op. Je moet misschien nee zeggen tegen werk of onbetaald vrij nemen, belangrijke verjaardagen missen, feestdagen niet bij je familie zijn of wachten tot je de loterij wint. Bepaal gewoon zelf ‘het’ moment.

3. Gun het jezelf
Wees mild voor jezelf en gun het jezelf om jouw droomreis waar te maken. Voorkom dat je spijt krijgt van iets dat je niet gedaan hebt. Er is niemand anders die het voor je zal besluiten dan jij zelf.

Dus, wil je er voor een langere tijd tussenuit of heb je een andere droom, maar is er iets dat je tegenhoudt? Zet die belemmerende gedachten eens aan de kant onthoudt dat ook jij het kan en dat het nooit uitkomt en gun het jezelf!

Waar gaat jouw droom in 2018 over?

 

Fijne kerstdagen vanuit het (voor Kerst te warme) Nieuw Zeeland en let’s make it happen!
Anne Marieke

 

Uitnodiging Kennismakingssessie Rebalancing massage

Ren jij jezelf continu voorbij en voel je veel onrust en stress in je lijf? Wil je graag ontspannen en een burn-out voorkomen? Dan nodig ik je na mijn reis uit voor mijn Kennismakingssessie Rebalancing massage. Speciaal voor mensen die te veel in hun hoofd zitten en behoefte hebben aan meer rust en overzicht voor zichzelf.

Direct aanmelden >> Kennismakingssessie Rebalancing massage

Geen reactie's

Geef een reactie

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.